آموزش دوره فراورده لبنی در کرج

LABANIAT

سرفصل:

-فرآورده های تولید شیر در مزرعه و انتقال

-پاستوریزاسیون و عملیات سالم سازی

-تولید فرآورده های تخمیری(ماست،دوغ،کشک)

-تولید بستنی

-تولید خامه و کره

-تولید شیربرنج،فرنی

-تولید سایر فرآورده های لبنی(کفیر،قره قروت)

-تحلیل های توجیهی و اقتصادی کار

مشاوره و ثبت نام تلفنی

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده است

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ثبت نظر به عنوان مهمان. ثبت نام یا ورود به ناحیه کاربری.
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location